SOŠ Josefa Sousedíka Vsetín
Dnes je úterý 12. prosince 2017
Office 365
Den otevřených dveří 8. 12. 2017 !!!

Vloženo : 26.01.1970

Provoz našeho autoservisu

Vloženo : 13.10.2016

Erasmus+

Naše škola je držitelem certifikátu
ERASMUS+ VET MOBILITY CHARTER

Vloženo : 13.12.2016

Strojírenství má budoucnost

Vloženo : 19.02.2016

Firmy zapojené do Aliance pro strojírenství ve školství

 

Bližší informace ZDE:

Vloženo : 19.02.2016

Naše vzdělávací nabídka

Vloženo : 19.02.2016

Výuka strojírenských oborů u nás - VIDEO

Vloženo : 19.11.2015

Svářečské kurzy u nás i pro veřejnost !!

Svářečské kurzy pro žáky školy i veřejnost. Další informace ZDE
INFORMACE,

 

Vloženo : 28.10.2014

Pronájem tělocvičny

 

V případě zájmu kontaktujte:

p.Radka Holá, 575755018;
hola.radka@sosvsetin.cz 

   

Vloženo : 19.10.2016

Služby pro motoristy

Vloženo : 09.12.2015

Projekt Úřadu práce

Vloženo : 23.02.2017

Restaurace Bečva

Je odloučeným pracovištěm školy, kde probíhá odborný výcvik učebních oborů Cukrář, Kuchař-číšník a studijního oboru Gastronomie.

Pracoviště Bobrky

Jsou odloučeným pracovištěm školy, kde probíhá odborný výcvik technických oborů – stavebních, strojírenských i automobilních.

Úspěchy

« Zpět na seznam úspěchů

Vloženo : 02.03.2012

3. místo v krajském kole soutěže Zlatovar Cup 2012 Opava

Dne 24. 2. 2012 jsme se zúčastnili soutěže Zlatovar Cup 2012 v Opavě, kterou pořádala firma Věžička, s.r.o. Opava vyrábějící a distribující pivo Zlatovar a Střední škola hotelnictví a služeb a Vyšší odborná škola, Opava.

Jednalo se o krajské kolo, kde naši žáci skončili celkově na 3. místě v soutěži 9 týmů. V individuální soutěži obsadila Barbora Čotková z třídy G3M 4. místo, Michaela Mikšíková z třídy G3M 6. místo a Veronika Pončíková z třídy KČ3 19. místo pod vedením učitelů odborného výcviku Tomáše Bayera a Marka Smoláka.
Soutěž se skládala z vědomostního testu a čepování piva v časovém limitu. Vědomostní test obsahoval dvacet otázek z historie, výroby piva, skladování, sanitace, slangu, samotného čepování. Komise rovněž hodnotila přípravu pracoviště, profesionální přístup a celkový dojem při servisu piva. Dále komise hodnotila míru, výšku a kvalitu pěny. Každý soutěžící měl za úkol natočit soutěžní sklenici 0,5 l v limitu čtyř minut. Odbornou porotu tvořili zástupci pivovaru, laické i odborné veřejnosti. Naše studentky získaly kladné body zejména za vytříbenou techniku a profesionální přístup.