SOŠ Josefa Sousedíka Vsetín
Dnes je středa 15. srpna 2018
Office 365
.

Vloženo : 26.03.2018

.

Vloženo : 24.05.2018

Aliance pro strojírenství ve školství

 

 

Vloženo : 29.01.2018

Strojírenství má budoucnost

Vloženo : 19.02.2016

Provoz našeho autoservisu

Provozní doba autoservisu

Služby motoristům 

V průběhu školních prázdnin
zakázky NEPŘIJÍMÁME !!!

Vloženo : 13.10.2016

Naše vzdělávací nabídka

Vloženo : 19.02.2016

Erasmus+

Naše škola je držitelem certifikátu
ERASMUS+ VET MOBILITY CHARTER

Vloženo : 13.12.2016

Zapojili jsme se do nového projektu

Vloženo : 27.04.2018

Výuka strojírenských oborů u nás - VIDEO

Vloženo : 19.11.2015

Svářečské kurzy u nás i pro veřejnost !!

Svářečské kurzy pro žáky školy i veřejnost. Další informace ZDE
INFORMACE,

 

Vloženo : 28.10.2014

Zapojení do projektu

Vloženo : 25.01.2018

Pronájem tělocvičny

 

V případě zájmu kontaktujte:

p.Radka Holá, 575755018;
hola.radka@sosvsetin.cz 

   

Vloženo : 19.10.2016

Služby pro motoristy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


V průběhu školních prázdnin zakázky
NEPŘIJÏMÄME.

Vloženo : 09.12.2015

Projekt Úřadu práce

Vloženo : 23.02.2017

Restaurace Bečva

Je odloučeným pracovištěm školy, kde probíhá odborný výcvik učebních oborů Cukrář, Kuchař-číšník a studijního oboru Gastronomie.

Pracoviště Bobrky

Jsou odloučeným pracovištěm školy, kde probíhá odborný výcvik technických oborů – stavebních, strojírenských i automobilních.

Aktuality

« Zpět na seznam aktualit

Zdá se vám jednoduché vykonat závěrečnou zkoušku?

Někdo si řekne, že ano.  ALE OPAK JE PRAVDOU.  Délka zkoušky je u oboru Kuchař – číšník tři dny. V těchto dnech žáci připraví pro odbornou komisi dva druhy pokrmů i s přílohou, předvedou svoji zručnost při překládání pokrmu ze stříbrných mís, připraví restauraci na provoz, obslouží hosty a splní vylosovaný složitý úkol.  Závěrem zkoušky je sestavení výseče slavnostní tabule a obhajoba samostatné odborné práce.

U oboru Cukrář trvá zkouška dva dny. V těchto dnech žáci připraví slavnostní dort k dané příležitosti a vylosované cukrářské výrobky. Rovněž  musí obhájit svoji samostatnou odbornou práci.

Závěrečné zkoušky probíhaly ve dnech 4. – 8. 6. 2018 na odloučeném pracovišti školy v restauraci Bečva.

Žáci, kteří zdárně zkoušku vykonali si zaslouží velkou gratulaci.

 

(Mgr. Michaela Hajtrová, vedoucí učitelka odborného výcviku)