SOŠ Josefa Sousedíka Vsetín
Dnes je čtvrtek 15. listopadu 2018
Office 365
Aliance pro strojírenství ve školství

 

 

Vloženo : 29.01.2018

Pronájem tělocvičny

Nabízeme k pronájmu tělocvičnu, bližší informace podá p. Holá - tel. 575 755 018

Vloženo : 19.10.2016

Erasmus+

Naše škola je držitelem certifikátu
ERASMUS+ VET MOBILITY CHARTER

Vloženo : 13.12.2016

Zapojili jsme se do nového projektu - IKAP

Vloženo : 27.04.2018

APIV - Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi

Vloženo : 16.10.2018

Modernizace CNC obrábění

Vloženo : 19.10.2018

Projekt Úřadu práce

Vloženo : 23.02.2017

Zapojení do projektu

Vloženo : 25.01.2018

Svářečské kurzy u nás i pro veřejnost !!

Svářečské kurzy pro žáky školy i veřejnost. Další informace ZDE
INFORMACE,

 

Vloženo : 28.10.2014

Služby pro motoristy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


V průběhu školních prázdnin zakázky
NEPŘIJÏMÄME.

Vloženo : 09.12.2015

Provoz našeho autoservisu

 

Bližší info zde

Vloženo : 13.10.2016

.

Vloženo : 24.05.2018

Restaurace Bečva

Je odloučeným pracovištěm školy, kde probíhá odborný výcvik učebních oborů Cukrář, Kuchař-číšník a studijního oboru Gastronomie.

Pracoviště Bobrky

Jsou odloučeným pracovištěm školy, kde probíhá odborný výcvik technických oborů – stavebních, strojírenských i automobilních.

Aktuality

« Zpět na seznam aktualit

Zapojili jsme se do gastronomické soutěže Svačina roku

Pět studentů naší školy pod vedení p. učitelky Bc. Jaroslavy Londové se zapojilo do prvního ročníku celostátní gastronomické soutěže Svačina roku s Rio Mare. Do soutěže se přihlásilo celkem 97 studentů z 24 středních škol. Tvůrci nejlepších pokrmů si celkem rozdělí 25 000 Kč. Hlavní surovinou pro přípravu pokrmu je tuňák Rio Mare a krém Rio Mare Paté. Soutěže pořádá společnost Bolton Czechia. Odborným garantem je držitel titulu Mistr kuchař Vladimír Picka. Finále proběhne začátkem prosince v Praze.

První kolo soutěže je korespondenční. Soutěžící připraví a nafotí pokrm, který zašle společně s vyplněným průvodním listem. Ten musí obsahovat kalkulační list a technologický postup přípravy. Každý soutěžící může zaslat jeden recept. Odborná porota v čele s Vladimírem Pickou vybere 10 nejlepších, které postoupí do finálového kola.

V živém finálovém kole v Praze již budou účastníci připravovat pokrmy před odbornou porotou. Ve finále budou oceněni tři soutěžící.

Držíme palce našim soutěžícím.

http://valasskeinoviny.cz/index.php/valassko/58-kratce-z-regionu/11115-vsetinti-studenti-se-zapojili-do-svainy-roku

(Ing. L.Klapil)