SOŠ Josefa Sousedíka Vsetín
Dnes je čtvrtek 24. května 2018
Office 365
Vyhlášení 2. kola příjímacího řízení

Ilustrace vykřičník Ředitel školy vyhlašuje 2. kolo přijímacího řízení pro školní rok 2018/2019. Příjem přihlášek ke studiu je do 30. května 2018, kapacita je volná ve vybraných oborech vzdělávání. Více informací naleznete v přiloženém souboru v sekci "pro uchazeče - přijímací řízení". Bližší informace na telefonním čísle 575 755 011, 737 648 311 - p. Válková.

Vloženo : 05.05.2017

.

Vloženo : 26.03.2018

Zveřejnění výsledků 1. kola PŘ

Výsledky 1. kola přijímacího řízení naleznete v sekci "pro uchazeče" - "přijímací řízení"

Vloženo : 23.04.2018

Firmy zapojené do Aliance pro strojírenství ve školství

 

Bližší informace ZDE:

Vloženo : 29.01.2018

Termín profesní kvalifikace - elektro

Vloženo : 16.02.2018

Strojírenství má budoucnost

Vloženo : 19.02.2016

Provoz našeho autoservisu

Vloženo : 13.10.2016

Naše vzdělávací nabídka

Vloženo : 19.02.2016

Erasmus+

Naše škola je držitelem certifikátu
ERASMUS+ VET MOBILITY CHARTER

Vloženo : 13.12.2016

Zapojili jsme se do nového projektu

Vloženo : 27.04.2018

Výuka strojírenských oborů u nás - VIDEO

Vloženo : 19.11.2015

Svářečské kurzy u nás i pro veřejnost !!

Svářečské kurzy pro žáky školy i veřejnost. Další informace ZDE
INFORMACE,

 

Vloženo : 28.10.2014

Zapojení do projektu

Vloženo : 25.01.2018

Pronájem tělocvičny

 

V případě zájmu kontaktujte:

p.Radka Holá, 575755018;
hola.radka@sosvsetin.cz 

   

Vloženo : 19.10.2016

Služby pro motoristy

Vloženo : 09.12.2015

Projekt Úřadu práce

Vloženo : 23.02.2017

Restaurace Bečva

Je odloučeným pracovištěm školy, kde probíhá odborný výcvik učebních oborů Cukrář, Kuchař-číšník a studijního oboru Gastronomie.

Pracoviště Bobrky

Jsou odloučeným pracovištěm školy, kde probíhá odborný výcvik technických oborů – stavebních, strojírenských i automobilních.

Aktuality

« Zpět na seznam aktualit

Vyhodnocení výstavy odborných dovedností

V. ročníku výstavy odborných dovedností se zúčastnilo 66 kapitánů družstev z 11 oborů. V anonymním hodnocení soutěže v kategorii č. 1 získaly 1. místo kapitánka družstva Pechalová Daniela s tématem „Svatební dort a pohoštění“...

V. ročníku výstavy odborných dovedností se zúčastnilo 66 kapitánů družstev z 11 oborů. V anonymním hodnocení soutěže v kategorii č. 1 získaly 1. místo kapitánka družstva Pechalová Daniela s tématem „Svatební dort a pohoštění“, třída C3 a Matušincová Renata se „Svatební tabulí“, třída G1M. V soutěžní kategorii č. 2 zvítězili Koštůr Adam, Lukaštík Roman, Buriánek Tomáš ze třídy IT3, TRZ2 a ET2 s exponátem „Montáž zařizovacích předmětů“. V kategorii č. 3 vyhráli Kurtin Karel s výrobkem „Dřevěný rumpál“ a Jarcovják Jan s „Trakařem“, oba ze třídy TTR1. V kategorii č. 4. zvítězili Novosad Alous s „Hydraulickým zvedákem“, třída A2A a Buriánek Přemysl s výtvorem „Kostka v kostce“, třída MS4M.

Přehled zúčastněných žáků školy s jejich výrobky a výtvory a konečné pořadí neleznete v příloze. 

Přiložené soubory