SOŠ Josefa Sousedíka Vsetín
Dnes je sobota 18. listopadu 2017
Office 365
.

Vloženo : 05.09.2017

Provoz našeho autoservisu

Vloženo : 13.10.2016

Erasmus+

Naše škola je držitelem certifikátu
ERASMUS+ VET MOBILITY CHARTER

Vloženo : 13.12.2016

Strojírenství má budoucnost

Vloženo : 19.02.2016

Firmy zapojené do Aliance pro strojírenství ve školství

 

Bližší informace ZDE:

Vloženo : 19.02.2016

Naše vzdělávací nabídka

Vloženo : 19.02.2016

Výuka strojírenských oborů u nás - VIDEO

Vloženo : 19.11.2015

Svářečské kurzy u nás i pro veřejnost !!

Svářečské kurzy pro žáky školy i veřejnost. Další informace ZDE
INFORMACE,

 

Vloženo : 28.10.2014

Pronájem tělocvičny

 

V případě zájmu kontaktujte:

p.Radka Holá, 575755018;
hola.radka@sosvsetin.cz 

   

Vloženo : 19.10.2016

Služby pro motoristy

Vloženo : 09.12.2015

Projekt Úřadu práce

Vloženo : 23.02.2017

Restaurace Bečva

Je odloučeným pracovištěm školy, kde probíhá odborný výcvik učebních oborů Cukrář, Kuchař-číšník a studijního oboru Gastronomie.

Pracoviště Bobrky

Jsou odloučeným pracovištěm školy, kde probíhá odborný výcvik technických oborů – stavebních, strojírenských i automobilních.

Aktuality

« Zpět na seznam aktualit

Soutěž Gastro Junior Frenštát pod Radhoštěm

Zúčastnili jsme se již 20. ročníku soutěže Gastro Junior na Hotelové škole Frenštát pod Radhoštěm v čepování piva pivovaru Budějovický Budvar. Naši školu reprezentovali žáci třetího ročníku obor Kuchař – číšník ve složení Michaela Rudelová, Petr Kulíšek a Jiří Heger.

Základním schématem soutěže byla teoretická část, která se skládala z 15 otázek testu, vztahujících se k historii vzniku pivovaru, k technologii piva, zbožíznalství a práci výčepního.

Praktická část soutěže spočívala v natočení 0,5 l nealko piva Budweiser Budvar. Tříčlenná porota hodnotila zejména techniku čepování, dodržení správné míry, vzhled natočeného piva, časový limit a způsob servírování. Této soutěže se zúčastnilo 30 soutěžících z různých škol.

Cílem soutěže bylo získání nových zkušeností a odborných znalostí žáků pro svůj další rozvoj.

Z třiceti soutěžících byla vyhlášena první tři místa, mezi kterými jsme nebyli.

 

(M. Smolák a T. Bayer - UOV)