SOŠ Josefa Sousedíka Vsetín
Dnes je sobota 18. srpna 2018
Office 365
.

Vloženo : 26.03.2018

.

Vloženo : 24.05.2018

Aliance pro strojírenství ve školství

 

 

Vloženo : 29.01.2018

Strojírenství má budoucnost

Vloženo : 19.02.2016

Provoz našeho autoservisu

Provozní doba autoservisu

Služby motoristům 

V průběhu školních prázdnin
zakázky NEPŘIJÍMÁME !!!

Vloženo : 13.10.2016

Naše vzdělávací nabídka

Vloženo : 19.02.2016

Erasmus+

Naše škola je držitelem certifikátu
ERASMUS+ VET MOBILITY CHARTER

Vloženo : 13.12.2016

Zapojili jsme se do nového projektu

Vloženo : 27.04.2018

Výuka strojírenských oborů u nás - VIDEO

Vloženo : 19.11.2015

Svářečské kurzy u nás i pro veřejnost !!

Svářečské kurzy pro žáky školy i veřejnost. Další informace ZDE
INFORMACE,

 

Vloženo : 28.10.2014

Zapojení do projektu

Vloženo : 25.01.2018

Pronájem tělocvičny

 

V případě zájmu kontaktujte:

p.Radka Holá, 575755018;
hola.radka@sosvsetin.cz 

   

Vloženo : 19.10.2016

Služby pro motoristy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


V průběhu školních prázdnin zakázky
NEPŘIJÏMÄME.

Vloženo : 09.12.2015

Projekt Úřadu práce

Vloženo : 23.02.2017

Restaurace Bečva

Je odloučeným pracovištěm školy, kde probíhá odborný výcvik učebních oborů Cukrář, Kuchař-číšník a studijního oboru Gastronomie.

Pracoviště Bobrky

Jsou odloučeným pracovištěm školy, kde probíhá odborný výcvik technických oborů – stavebních, strojírenských i automobilních.

Aktuality

« Zpět na seznam aktualit

Připravujeme se na kuchařskou soutěž

Tréninku týmu kuchařů ve Valašském Meziříčí se ve dnech 24. – 25. 11. 2017 zúčastnil žák třetího ročníku studijního oboru Gastronomie Marian Šuta a učitelka odborného výcviku Bronislava Šimčíková  

Byli přizváni paní učitelkou ISŠ COP Bc. Marií Paprstkářovou do jejich přípravného týmu. Zde se seznámili s novými trendy moderní gastronomie, soutěžními pravidly, novými systémy pomalého vaření.  Také se seznámili s netradičním podávání tradičních a nyní i aktuálních vánočních pokrmů.

Tento trénink jim poskytl zajímavé informace a inspiroval k zajímavým pokrmům, které využijí nejenom při soutěžích, ale také ke zpestření jídelního lístku v restauraci Bečva.

 

(Mgr. Michaela Hajtrová, vedoucí učitelka OV)