SOŠ Josefa Sousedíka Vsetín
Dnes je pátek 14. prosince 2018
Office 365
Aliance pro strojírenství ve školství

 

 

Vloženo : 29.01.2018

Pronájem tělocvičny

Nabízeme k pronájmu tělocvičnu, bližší informace podá p. Holá - tel. 575 755 018

Vloženo : 19.10.2016

Erasmus+

Naše škola je držitelem certifikátu
ERASMUS+ VET MOBILITY CHARTER

Vloženo : 13.12.2016

Zapojili jsme se do nového projektu - IKAP

Vloženo : 27.04.2018

APIV - Podpora společného vzdělávání v pedagogické praxi

Vloženo : 16.10.2018

Modernizace CNC obrábění

Vloženo : 19.10.2018

Projekt Úřadu práce

Vloženo : 23.02.2017

Zapojení do projektu

Vloženo : 25.01.2018

Svářečské kurzy u nás i pro veřejnost !!

Svářečské kurzy pro žáky školy i veřejnost. Další informace ZDE
INFORMACE,

 

Vloženo : 28.10.2014

Služby pro motoristy

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


V průběhu školních prázdnin zakázky
NEPŘIJÏMÄME.

Vloženo : 09.12.2015

Provoz našeho autoservisu

 

Bližší info zde

Vloženo : 13.10.2016

.

Vloženo : 24.05.2018

Restaurace Bečva

Je odloučeným pracovištěm školy, kde probíhá odborný výcvik učebních oborů Cukrář, Kuchař-číšník a studijního oboru Gastronomie.

Pracoviště Bobrky

Jsou odloučeným pracovištěm školy, kde probíhá odborný výcvik technických oborů – stavebních, strojírenských i automobilních.

Aktuality

« Zpět na seznam aktualit

Jaro je ve znamení gastronomických soutěží

Marian Šuta, žák 3. ročníku oboru Gastronomie se dne 22. 3. 2018 zúčastnil 7. ročníku soutěže mladých odborníků v oblasti gastronomie s mezinárodní účastí GASTRO KROMĚŘÍŽ 2018. Soutěž probíhala na Střední škole hotelové a služeb Kroměříž. Marian soutěžil v oboru kuchař junior.

Pod dohledem odborné komise připravil 4 porce pokrmu s názvem: Pečená roláda z vepřové krkovice plněná anglickým rostbífem, ragú z červené řepy s omáčkou demiglas a domácími brambory pečenými na ohni. Smažené masové kuličky s lučinou a koriandrem v panko strouhance, rukolový salát s vlašskými ořechy a medem. To vše musel zvládnodut v časovém limitu 40 minut.

Marian zaujal především přípravou domácích brambor, které připravoval v nerezových mísách, kde měl zapáleno seno a v tomto ohni předvařené malé brambory opékal. Marian soutěžil už v loňském roce, proto nyní projevil větší jistotu a klid.

Práce se mu zdařila a odborná komise jeho výkon ocenila umístěním na 7. místě ve stříbrném družstvu.

 

(Mgr. Michaela Hajtrová, vedoucí učitelka OV)